VOEL JE THUIS BIJ

hengeveld

Bij een bezoek aan Hengeveld draait alles om jou. Niet alleen jouw dag moet straks perfect zijn, maar ook de hele reis er naartoe. Dat betekent ook dat het ontwerpen van jouw bruidsjurk voor ons een persoonlijke samenwerking met jou is. En dus willen we dat graag zo gezellig mogelijk maken.

Kom je langs?

EXPERTISE EN

vakmanschap


Wij zijn zeer kritisch op wat we maken. Alles wat het label ‘Hengeveld’ draagt, moet het waard zijn. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we goed weten hoe we samen met jou het mooiste resultaat kunnen behalen.

Zo gaan we te werk:
In onze sfeervolle winkel staat een grote tafel, waar we onder het genot van een kop koffie of thee gaan bespreken hoe jij de dag ziet. Wat wil je wel en wat niet of wil je je laten inspireren?

Dan gaan we passen. Dat is natuurlijk het leukste van alles, want zo zien we wat het beste bij jou past en in welke richting we moeten denken.

We maken een schets aan de hand van je maten en jouw voorkeur van stoffen.

Bij de eerste pas wordt er gewerkt met een proefmodel (toile). Hierin kan het ontwerp al duidelijk herkend worden. Dit is nog niet vervaardigd van de juiste stoffen, omdat de goede verhoudingen van het lichaam er nog ingespeld moeten worden (mouleren). Op deze manier is het ook mogelijk om nog eventuele veranderingen in het ontwerp aan te brengen.

Als het proefmodel volledig naar wens is, wordt de uiteindelijke stof geknipt. In ongeveer 4 passessies wordt de jurk perfect op maat gemaakt.

Het is raadzaam om ongeveer een half jaar tot 3/4 jaar voor de trouwdatum de eerste afspraak te maken om alles door te spreken en het proces in gang te zetten.

Lizette Hengeveld

HOOGWAARDIGE

materialen


Om hoogstaande kwaliteit te leveren, werken we uitsluitend met goede materialen. We zijn niet van koopjes, maar wel van exclusiviteit. Ook wij laten ons inspireren door prachtig geproduceerde stoffen, om ze met onze expertise te verwerken in bijzondere ontwerpen.

Bij het selecteren van stoffen kijken we naar hoe iets geweven is, of het van duurzame kwaliteit is en hoe het materiaal werkt met licht. Dat zijn factoren die een belangrijke rol spelen in het uiteindelijk ontwerp.


WELKOM IN ONZE

sfeervolle winkel


Bij Hengeveld is alles bespreekbaar. Het kopen van een bruidsjurk is een hele bijzondere gebeurtenis.
Het is immers een kostbare zaak. De jurk moet je perfect staan en jij absoluut tevreden. Dat is ons doel,

want alleen dan maken we iets moois.

We nodigen je graag uit voor het maken van een afspraak om langs te komen in het atelier.
Hier bespreken we alles, ontwerpen we en doen we de passessies. We maken het gezellig en dragen
zorg voor je privacy. Tijdens jouw afspraak zijn we er alleen voor jou.


Bel of mail ons

Wij werken uitsluitend op afspraak. Maak een afspraak via

contact@hengeveldcouture.nl

of bel 078 641 23 23

 

Bereikbaar op woensdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Bezoek ons

Hengeveld Couture
Westeind 13
3351 AL Papendrecht


Volg ons© 2015 Hengeveld Couture   |   Design: GERBENGERRIT