Opening nieuw pand Hengeveld Couture

Papendrechts Nieuwsblad
05 okt 2012

PAPENDRECHT – Lizette Hengeveld bracht afgelopen vrijdag vol trots een toast uit op haar nieuwe pand aan het Westeind 13. De bezoekers, onder wie burgemeester De Bruin en wethouder Korteland, waren zeer enthousiast over haar nieuwe onderkomen.“
Ik voel me hier al helemaal thuis”, zegt Lizette enthousiast. “Het pand aan de Markt moest ik verlaten vanwege sloopplannen. Het Westeind is een goede plek voor mijn winkel. Het is makkelijk bereikbaar en ik heb de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen. Aanstaande bruiden zijn op dit adres welkom om de jurk van hun dromen uit te zoeken.”
Bij Hengeveld Couture is een uitgebreide collectie bruidsjurken te vinden, uitgevoerd in verschillende stoffen en kleuren. Moderne én klassieke bruiden kunnen bij Hengeveld terecht. In de prachtige etalage staan een aantal exemplaren uit de collectie die onmiddellijk aangeven hoe divers deze is. Een spetterende rode bruidsjurk, een mooie klassieke en een opvallende frisse jurk die net boven de knie komt.
“Het liefst werk ik volgens afspraak”, geeft Lizette aan. “Zo kan ik alle tijd voor de aanstaande bruid nemen. Voordat we gaan passen, verdiep ik me eerst in de wens van de bruid. Wat vindt ze mooi? En welk plaatje heeft zij in haar hoofd? De aanstaande bruid kan een keuze uit de collectie maken of we kunnen een jurk voor haar ontwerpen. Het is ook mogelijk een bestaande jurk aan haar wensen aan te passen.”
Jonge of oudere bruiden, of bruidjes met hele speciale wensen, ze zijn bij ons aan het juiste adres. En wat in deze tijd ook belangrijk is, voor elk budget hebben we een bruidsjurk. Tot 21 september geldt bovendien een openingskorting van 10%. Uiteraard hebben we ook kleding voor de bruidsmeisjes en de bruidsmoeder. Ook deze kunnen we aan de wensen aanpassen.”
“Naast de jurk hebben we diverse accessoires en schoenen om de bruid compleet aan te kleden. Wie dat wil kan een staaltje van de stof meekrijgen, zodat de aanstaande bruidegom hiermee een richtlijn heeft wanneer hij zijn kleding uit gaat zoeken. Een trouwjurk uitzoeken is een feestje op zich. Het trouwfeest begint eigenlijk hier in de winkel en daar neem ik alle tijd voor.”
Info: Lizette Hengeveld, Hengeveld Couture, Westeind 13, Papendrecht, tel. 078 – 641.23.23.

 

Leave a reply

** *

Your email address will not be published. Required fields are marked*