Alles wat het label ‘Hengeveld’ draagt,

MOET HET WAARD ZIJN

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we goed weten hoe we samen met jou het mooiste resultaat kunnen behalen.

ZO GAAN WE TE WERK:

  1. In onze sfeervolle winkel staat een heerlijk fluwelen bankje, waar we onder het genot van een kop koffie of thee gaan bespreken hoe jij de dag ziet. Wat wil je wel en wat niet of wil je je laten inspireren?
  2. Dan gaan we passen. Dat is natuurlijk het leukste van alles, want zo zien we wat het beste bij jou past en in welke richting we moeten denken.
  3. We maken een schets aan de hand van je maten en jouw voorkeur van stoffen.
  4. Bij de eerste pas wordt er gewerkt met een proefmodel (toile). Hierin kan het ontwerp al duidelijk herkend worden. Dit is nog niet vervaardigd van de juiste stoffen, omdat de goede verhoudingen van het lichaam er nog ingespeld moeten worden (mouleren). Op deze manier is het ook mogelijk om nog eventuele veranderingen in het ontwerp aan te brengen.Als het proefmodel volledig naar wens is, wordt de uiteindelijke stof geknipt. In ongeveer 4 passessies wordt de jurk perfect op maat gemaakt.

We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. We zijn niet van koopjes, maar wel van exclusiviteit. Ook wij laten ons inspireren door prachtig geproduceerde stoffen, om ze met onze expertise te verwerken in bijzondere ontwerpen.

Bij het selecteren van stoffen kijken we naar hoe iets geweven is, of het van duurzame kwaliteit is en hoe het materiaal werkt met licht. Dat zijn factoren die een belangrijke rol spelen in het uiteindelijk ontwerp.

Het is raadzaam om ongeveer 9 tot 12 maanden voor de trouwdatum de eerste afspraak te maken om alles door te spreken en het proces in gang te zetten.

Wil jij ook een trouwjurk
van Hengeveld?

© 2019 HENGEVELD COUTURE Home  Disclaimer  Privacy  Algemene voorwaarden

© 2019 HENGEVELD COUTURE

Home
Disclaimer
Privacy
Algemene voorwaarden